Takvärmeanläggning Stockholm

Takvärme Stockholm

Vi är experter på takvärmeanläggningar i Stockholm! På vintern är isbildningar och istappar en fara för förbipasserande, men isen kan även ge skador på fastigheten. Som fastighetsägare behöver du se till att din fastighet är säker året runt och med en takvärmeanläggning förhindras is att bildas på tak, i hängrännor och i stuprör under vintern.

Om kall snö på taket smälter i plusgrader för att sedan återfrysa när det bli kallt kommer istappar att bildas. Detta kan vara direkt livsfara för förbipasserande, men även skadligt för fordon och fastigheten. Genom att installera en takvärmeanläggning förhindras isbildningen och snön kommer istället smälta kontrollerat. Därefter kan vattnet rinna ner i stupröret och du tar bort risken för oönskade skador. Anläggningen styrs av utomhustemperaturen och arbetar bara när den behövs, vilket gör att el inte förbrukas i onödan.

Takvärmeinstallation

Som fastighetsägare kan du känna dig trygg om en takvärmeanläggning finns installerad. Risken för att istappar faller ner på marken och skadar försvinner. Dessutom behövs ingen snöskottning av taket göras på vintern (med undantag för extrema väderlägen med stora mängder snö).

På KNG EL KONSULT & INSTALLATION AB utför vi både nyinstallationer, utbyten av gamla anläggningar, service och reparationer. Genom att teckna ett serviceavtal med oss kan du känna dig trygg med att din anläggning är i toppskick inför vintern.

Vi arbetar med Sveriges mest ledande takvärmeleverantör. Är du intresserad? Kontakta oss på info@kngel.se eller ring oss på 08 804 404.

Kontakta oss

Vi hör av oss så snart vi kan

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - KNG EL KONSULT & INSTALLATION AB | Produced by Atlas Media AB