Jourelektriker Stockholm

Har olyckan varit framme? Behöver du akut hjälp av en elektriker? Vår eljour hjälper dig snabbt, professionellt och över hela Stockholm. Vi finns att anlita året runt och är ofta på plats inom en timme.

Ring våra jourelektriker Stockholm på  0761 – 08 01 10 – vi svarar dygnet runt!

Jourelektriker Stockholm – vi åtgärdar akuta elfel!

Alla våra jourelektriker är certifierade och har koll på vilka elfel som är akuta och inte. Kom ihåg att även mindre problem kan vara en fara och att de kan förvärras och orsaka större problem om de inte åtgärdas. Vår eljour finns dygnet runt och vi är på plats inom en timme, oftast inom 45 minuter.

Akut elektriker

Vi är på plats inom en timme! Ring oss för snabb jour:
0761 – 08 01 10

Jourelektriker dagtid

Självklart finns vi även att anlita dagtid och för mer planerade elarbeten. Slå oss en signal eller skicka ett mail, så återkommer vi så snart vi kan.

Kontakta eljour

Vid akuta elproblem, ring oss på 0761 – 08 01 10!

Såhär säger våra kunder

Eljour – alla dagar i veckan

Söker du en eljour Stockholm med omnejd? Då behöver du inte vänta länge innan vi är på plats. Ibland händer det oväntade saker som gör att du kan stå utan el. Vid vissa tillfällen kan det även vara ett farlig elfel. Våra duktiga och certifierade elektriker finns på jour dygnet om! Så om du saknar el eller har ett akut problem – kontakta oss direkt.

Vi arbetar i hela Stockholms regionen, alla dagar i veckan och dygnet runt! Vi är ofta på plats inom en timme! Ring vår jourelektriker på: 0761 – 08 01 10

Vad som kan anses vara ett akut elfel är saker såsom:

  • Jordfelsbrytare
  • Elfel
  • Avgrävda eller skadade kablar
  • Överbelastningsfel

Akut jourelektriker

Våra jour elektriker arbetar över hela Stockholm. Så oavsett om du bor i Täby, Nacka, Huddinge eller någon annanstans i Stockholm – så är vi hos dig inom en timme.

Kontakta oss när du behöver en akut elektriker Stockholm med omnejd, vi svarar snabbt och löser dina problem!

Eljour i Stockholm – alltid snabb hjälp

Kontakta oss på KNG El vid alla typer av elrelaterade problem och när det är bråttom. Osäker på om det är akut? Slå oss gärna en signal så hjälper vi dig att bedöma. Vissa saker kan upplevas mer dramatiska än de är, medan andra förminskas. Vanliga uppdrag våra elektriker rycker ut akut för är strömlösa fastigheter, jordfelsbrytare som krånglar, säkringar som löses ut hela tiden, kortslutningar och liknande. Oavsett vad som är på tok, så är vi en auktoriserad eljour som utför trygga och säkra elarbeten – dygnets alla timmar.

Akut felsökning

Vi är på plats inom en timme för att utföra felsökning och analys av problemet.

ROT-avdrag

Är du berättigad att utnyttja ROT så kan du självklart utnyttja det även för att anlita en jourelektriker Stockholm! Ring oss på: 0761 – 08 01 10

Vanliga frågor om eljour och elfel

En jourelektriker är bra att kontakta om du tror att elfelet kan vara farligt. Kanske finns det risk för brand? Eller står du helt utan el? I så fall ska du absolut kontakta en eljour för hjälp. Vill du ha hjälp från oss, så finns vi att anlita dygnet runt. En akut elektriker Stockholm med omnejd helt enkelt.

Ja, vad kostar en jour elektriker? Det är självfallet något dyrare än planerade besök. Detta eftersom besöken inte helt sällan äger rum på konstiga tider och att du behöver en eljour snabbt. Vanliga timpriser för en jour elektriker är drygt 1000 kronor i timmen, men det ser lite olika ut. Tveka inte att kontakta oss för att få pris på ditt elarbete.

Det kan vara lite svårt att bedöma när du ska kontakta en eljour Stockholm och när du kan boka en vanlig tid. Ibland behöver du faktiskt akut elektriker och ibland kan det vänta. Skulle läget vara uppenbart allvarligt ska du självklart ringa en jourelektriker direkt!

Tillfällen då du kan behöva kontakta en eljour Stockholm:

• Jordfelsbrytaren löser ut om och om igen.
• Om din bostad är utan el, både helt och delvis.
• Säkringen går hela tiden.
• Det luktar bränt från eluttag.
• Om det sprakar och/eller gnistrar från en kontakt.

Vissa av dessa elfel kräver en eljour akut då de kan leda till bränder. Det kan ibland tyckas lite omständligt eller dyrt att anlita en jourelektriker, men riskerna överväger ofta detta. En brand brukar bli långt mer kostsam än ett akut besök.

Som vi varit inne på tidigare, så kan vissa elfel orsaka bränder. Men faktum är att det faktiskt finns elfel som kan bli såpass farliga att de kan orsaka dödsfall. Därför är det bra att på förhand ha koll och på så sätt undvika olyckor.

Kontakta en eljour om du har dessa fel:

• Bränd lukt
• Gnistor
• Skadade kontakter och/eller elsladdar
• Jordfelsbrytaren löser ut mer än en gång
• Säkringarna går sönder
• Om du misstänker att elen är felinstallerad eller av en hemmafixare

Bränd lukt och/eller gnistor

Skulle det vara så att du märker att det börjar lukta bränt, att en elapparat/laddare blir väldigt varm eller om du märker av gnistor så ska du dra ut kontakten direkt! Detta gäller för alla elektriska apparater. Fenomenet kallas för varmgång och kan lätt leda till antändning som orsakar en brand. Detta kan uppstå även i fasta installationer, men vanligast är i elektriska apparater.

Kontakta oss

Vi hör av oss så snart vi kan. Söker du en eljour för akuta elfel rekommenderar vi att du istället ringer oss.

© Copyright - KNG EL KONSULT & INSTALLATION AB | Produced by Atlas Media AB