Serviceavtal för fastighetsägare och föreningar

Serviceavtal el

Alla fastigheter behöver regelbunden underhållning och om en oväntad skada uppstår behöver det åtgärdas omgående. För bostadsrättsföreningar och fastighetsskötare kan det vara svårt att få snabb hjälp om inte ett serviceavtal finns. Det kan uppstå situationer där fastigheten är i behov av en rörmokare, elektriker eller liknande. Om en oväntad skada eller händelse skulle inträffa är det viktigt att kunna få hjälp direkt. Tänk dig att fastigheten skulle drabbas av ett omfattande strömavbrott där du behöver ha en elektriker på plats samma dag, det kan du få med ett serviceavtal hos oss på KNG EL KONSULT & INSTALLATION AB.

Vi vet att det kan vara både tidskrävande och kostsamt att ringa runt till nya hantverkare varje gång för att få hjälp med de problem som uppstår. Men tack vare ett serviceavtal kan er förening eller ert företag känna trygghet med att alltid ha oss.

Med vårt serviceavtal får ni förmånliga priser samt elektriker som är tillgängliga dygnet runt. Dessutom kommer vår kännedom och kunskap om er fastighet göra att arbetet utförs väldigt snabbt – utan att vi tummar på kvaliteten.

Fördelar med serviceavtal

Givetvis finns det många fina fördelar med att skriva ett serviceavtal hos oss. Som avtalskund kommer vi alltid prioritera er i vår tidsplanering samt ge er rabatterade priser på tjänsterna. Våra hantverkare kommer arbeta mycket i er fastighet och kan därmed lösa problemen snabbare i kombination att kunna förutse nya problem, vilket kan hålla era driftskostnader nere.

Fördelar med serviceavtal:

  • Avtal efter era önskemål och behov
  • Snabb service med hög prioritet
  • Förmånliga priser

Om ni är intresserade av ett serviceavtal med KNG EL KONSULT & INSTALLATION AB är ni välkomna att kontakta oss på info@kngel.se eller ringa till 08 804 404.

Kontakta oss

Vi hör av oss så snart vi kan

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - KNG EL KONSULT & INSTALLATION AB | Produced by Atlas Media AB