Solceller Stockholm


Sänk dina el- och värmekostnader med naturlig solenergi och solceller för att spara pengar!

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång! Vi finns att anlita för dig i Stockholm med omnejd: Huddinge, Täby, Nacka, Södertälje, Solna, Danderyd m.m. Välkommen!


Solceller Stockholm solpaneler

Därför är solceller en bra energikälla


Solceller, eller solpaneler villa, omvandlar solenergi till elektrisk energi direkt med hjälp av fotovoltaisk effekt. Eftersom en solpanel är tillverkad av bland annat kisel skapas elektrisk energi då de träffas av solljus. Solenergi är miljövänligt, säkert och väldigt ekonomiskt. Genom att använda naturens egen energikälla sänker du dina värme- och elkostnader – idag och varje morgon framöver.


Solceller Stockholm sänker elkostnader


Solcellsanläggning på tak alltid en mycket bra investering – inte bara för din ekonomi, utan för klimatet. Med naturlig solenergi kan du helt, eller delvis, ersätta den elförbrukning du har som är beroende av en orolig marknad (och de stora elbolagen). Teknologin har gått långt framåt, och idag är solceller med batteri så bra att vi kan utnyttja dem även på nordligare breddgrader.


Vi är proffs på solceller & solpaneler


Att installera solceller är en konst, och det kräver mycket kunskap. Vad man måste komma ihåg är att varje enskilt projekt har sina egna unika förutsättningar. Därför är det bra att du anlitar ett proffs för att se till att du får ut så mycket som möjligt av en solcellsanläggning. Vi tar hand om projektering, installation, driftsättning och service av din solcellsanläggning.


Få offert på solpaneler


Låter solpaneler som något för dig? Varmt välkommen att kontakta oss för offert och finansieringsalternativ. Hos oss har vi dessutom egen personal i alla led, egna montörer, projektledare och behöriga elektriker. Välkommen!


Se vad våra kunder säger

Eftersom vi vill att du ska känna dig trygg med att anlita oss som elektriker, så samlar vi löpande in omdömen från våra kunder. Läs våra senaste omdömen och klicka gärna in på vår Reco-sida för att se mer om vad våra kunder tycker.

Hyra och leasa solpaneler Stockholm


Visste du att du kan hyra eller leasa solceller? Eftersom vi vet att energimarknaden är orolig i dagsläget och framöver erbjuder vi företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner flera metoder för att kunna finansiera och ta del av solenergins alla fördelar.

solpaneler

Hyr solceller


Att hyra solcellsteknologi kan vara ett bra sätt att ta steget in i ett tryggare och grönare energiklimat, samtidigt som du undviker större engångskostnader “up front”.


Egen personal


Hos oss har vi egen personal i alla led och alltid certifierade montörer och elektriker. Tryggt och enkelt!

solpaneler

Förmånlig leasing


Förmånlig leasing för företag och bostadsrättsföreningar i upp till 120 månader.

solpaneler

Räntefri avbetalning


Räntefri avbetalning och finansiering för privatpersoner i upp till 36 månader.


Köp Solceller Stockholm nu – betala om 6 månader


Om du vill sänka dina elkostnader redan idag men betala vid ett senare tillfälle erbjuder vi dig möjligheten att betala installationer, renovering eller underhåll om 6 månader. Det gör att du kan börja spara pengar redan nu inför en osäker framtid på elprismarknaden, och spara på kostnader inför framtida utgifter.


Förmånlig delbetalning och finansiering

Vi erbjuder finansieringsalternativ och förmånlig delbetalning av dina installationer. Därmed kan du finansiera dina solceller redan idag, och börja spara på elkostnader direkt. Privatpersoner kan delbetala i upp till 144 månader (12 år).


Installera solceller Stockholm – en smart investering


Solceller är i stort sett underhållsfria och har lång livslängd. Med tiden avtar vanligtvis effekten på dina solpaneler, men eftersom vi använder solpaneler från kvalitetsmärken har du efter 25 år fortfarande kvar 90% av effekten! Solpaneler är en väldigt god investering, och du kan börja spara pengar redan samma dag som du kommer igång. Med en osäker marknad för energi- och naturresurser är det smartare än någonsin att investera i förnybara energikällor.


Ny teknik – nya möjligheter

Det är många som har tråkiga gamla minnen från en tid då priset på solceller Stockholm var väldigt högt, men idag finns både prisvärda produkter och bidrag som underlättar kostnaden. Dessutom sänker du dina övriga el- och värmekostnader – vilket innebär att du säkrar din energiförbrukning både nu, och i framtiden.


© Copyright - KNG EL KONSULT & INSTALLATION AB | Produced by Atlas Media AB